Wij blinken uit

“Nieuw Leven Facility Groep blinkt uit in aanpak en dienstverlening.”
Dat zeggen onze opdrachtgevers en daar zijn wij trots op!

Wij doen alles vanuit onze visie
‘de klant dient ontzorgt te worden’.

Een fullservice dienstverlening vraagt om een efficiënte organisatie die het mogelijk maakt om op basis van continuïteit, en vakkennis de opdrachtgever volledig te ontzorgen met een goed eindproduct.

Ervaring

Ervaring, daar staat Nieuw Leven Facility Groep om bekend. Wij zijn bijna 100 jaar actief in de facilitaire dienstverlening in Midden- en Noord-Nederland en mogen ons gerust specialist noemen. Met een breed aanbod aan facilitaire diensten ontzorgen we u volledig.
Onze ervaring zetten wij graag in voor u. Voor iedere schoonmaakuitdaging bieden wij een schoonmaakoplossing. Lees meer over onze diensten of neem direct contact op!

Professioneel

Als professionele dienstverlener worden wij voor de meest uiteenlopende opdrachten ingezet. Onze opgeleide en representatieve medewerkers gaan voor u gemotiveerd aan het werk en zorgen voor een prettig ontvangst. Zo garanderen wij de professionaliteit die onze opdrachtgevers van ons verwachten. Vertel ons uw schoonmaakuitdaging en wij bieden een professioneel plan van aanpak op maat. Neem contact op via info@nieuwlevengroep.nl of vraag direct een offerte aan.

Kwaliteit

Nieuw Leven Facility Groep heeft voor u een team van vakkundige medewerkers beschikbaar die voor de meest specialistische werkzaamheden kunnen worden ingezet. Een betere garantie voor goed en grondig werk tezamen met een constante kwaliteit en eerlijke prijs kan een opdrachtgever zich nauwelijks wensen. Ook de juiste keurmerken bezitten is voor ons erg belangrijk. Zo staan wij in voor de kwaliteit van onze werkzaamheden en het resultaat.

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Missie en Visie

Missie

Wij zijn een betrokken facilitair dienstverlener die constant werkt aan een eerlijke en duurzame relatie met onze opdrachtgevers en medewerkers. Deskundigheid en het leveren van hoogwaardige kwaliteit zijn de speerpunten van onze organisatie. Hierdoor ontzorgen we onze opdrachtgevers op alle aspecten van schoonmaak, onderhoud en andere facilitaire diensten.

Visie

Nieuw Leven Facility Groep is een innoverende facilitaire dienstverlener die aansluiting vindt bij de top 25 van schoonmaakbedrijven in Nederland. Diversificatie, investeren in mens en technologie en maatschappelijk verantwoord ondernemen maakt de organisatie uniek in de branche en toonzetter voor menig schoonmaakbedrijf.

Geschiedenis van Nieuw Leven Facility Groep

Nieuw Leven Facility Groep (voorheen Nieuw Leven B.V.) was onderdeel van ‘De Gast Schoonmaakbedrijven’, een bekende naam in de Nederlandse schoonmaakgeschiedenis.
In 1917 is familie De Gast verder gegaan onder de naam ‘G.A. de Gast Schoonmaakbedrijf’ en het bedrijf verwierf bekendheid door het schoonmaken van kerken, theaters, studio’s en kantoren.

Peter de Gast Sr.† is van jongs af aan meegegroeid in het familiebedrijf en heeft in 1990 Nieuw leven B.V. losgekoppeld om met de visie van zijn vader en zijn eigen intuïtie verder te gaan. Onder zijn toeziend oog met zijn vrouw Ans de Gast, zoon Peter de Gast Jr. en Fabian Belderbos is Nieuw Leven B.V. doorgegroeid tot een groot allround facilitair dienstverlener die alle takken van de branche behartigd. Sinds 2016 is het bedrijf doorgegroeid onder de naam Nieuw Leven Facility Groep en ontzorgen zij de klanten volledig door ook in eigen beheer hospitality diensten aan te bieden.

Maak kennis met deze professionals!
Collage